English   |   Română

Sanatate si Siguranta

Sănătatea și Siguranta joacă un rol crucial în cadrul managementului KAEFER: aceasta este parte din cele 3 principii de bază ale noastre și este in concordanta cu obiectivele noastre strategice pe termen lung. Ne străduim să obținem excelența în domeniul sănătății și securității în fiecare zi prin devotamentul managementul și al sistemelor de comunicare. Toate eforturile noastre se desfășoară în conformitate cu cerințele legislative in vigoare și cerintele specifice ale industriei legate de problemele de sănătate și securitate și ne asiguram că posibilele problemele legate de riscurile de securitate și sănătate rezultate din activitățile de muncă sunt identificate și controlate în mod adecvat în orice moment.
În timp ce indicatorii cheie de performanta au depasit targetul de 20%, scopul nostru este de a realiza 0% accidente și in consecinta intotdeauna ne straduim sa ridicam standardele.

Profesionalismul privind Sanatatea si Siguranta are baza pe urmatorii 4 piloni:

  • Cultura
  • Standarde
  • Raportare
  • Client

si toate eforturile noastre au fost indreptate catre constanta dezvoltare si consolidare a pozitiei noastre in interiorul acestor parametri.

 

Cultura

În urma anului Sanatatii si Sigurantei in KAEFER, incercam continuu sa atragem atentia si sa ridicam nivelul de constientizare asupra culturii sanatatii si sigurantei in intreg grupul KAEFER. Pe tot parcursul anului, am condus mai multe campanii tematice pentru a educa forta de munca cu privire la prevenirea accidentelor și evaluarea riscurilor iar aceste campanii vor rula în continuare, atât pe baza ariilor de interes anterioare cat si pe cele prezente. Livram traininguri pe tema Sanatatii si Sigurantei si incurajam dezvoltarea unui comportament constient de necesitatea sigurantei la toate nivelele, de la top management pana la muncitorii din teren. Mai mult decat atat premiile anuale pentru Siguranta ajuta angajatii sa inteleaga ca noi nu doar valoram performanta in ceea ce priveste siguranta dar o si recompensam. Cu toate acestea problema Sanatatii si Sgurantei afecteaza nu doar muncitorii ci si familiile lor si pe cei dragi in egala masura si am reusit cu succes sa obtinem ajutorul lor pentru a ridica nivelul de constientizare prin proiecte precum Concursul International KAEFER de Desen pentru copii. Dezvoltarea unei culturi sustenabile a Sanatatii si Sigurantei nu este un proces usor - necesita devotament si implicare personala din partea tuturor.

 
 

Standarde

Standardele sunt importante - au stabilit niveluri de performanță și ajuta in livrarea calitatii. Am dezvoltat diferite proiecte cu scopul final de a stabili standarde consistente și de înaltă calitate in KAEFER la nivel mondial. Prin adoptarea acelorași standarde în toate entitățile noastre, asiguram sisteme de management și proceduri eficiente care ne ajuta in monitorizarea atat a obiectivelor noastre de Sanatate si Siguranta cat si a performantei generale a afacerii.

 
 

Raportare

Stabilirea obiectivelor de Sanatate si Siguranta nu este practica decat daca este sustinuta de sisteme de monitorizare si raportare foarte bine concepute. La KAEFER ne asiguram ca informatia din experienta de munca este comunicata corect si se adreseaza obicetivelor setate. Investim in traininguri de analiza a incidentelor pentru a ne asigura ca accidentele si cauza lor este corect comunicata la toate nivelele si ca genereaza strategii de siguranta conforme.

 
 

Client

Este misiunea noastra sa sustinem succesul clientilor nostro livrand cele mai profesionale si complete sisteme de izolare din lume. Respectam si valoram munca pe care o depunem pentru ei si la nivel etic, acest lucru implica furnizarea celor mai bune servicii cu cel mai redus impact in mediul inconjurator si in sanatate si siguranta. Astfel dezvoltarea performantei in sanatate si siguranta este un factor crucial in asigurarea relatiilor de incredere si de lunga durata dintre noi si clientii nostri.